Aktiviteter

Jeg vil deltage i mange forskellige aktiviteter i perioden indtil valget i november. Nogle af disse aktiviteter er arrangeret som en del af valgkampen. Andre er arrangementer, som jeg også ville have deltaget i uden at være kandidat til byrådet, f.eks. på grund af Hjælpesporet, som jeg bruger meget tid på. Men langt de fleste er for at blive klogere på det at være byrådspolitiker, og på hvad borgerne i Herning ser af muligheder og udfordringer. Det vil hjælpe mig til at finde de løsningsforslag jeg vil komme med ang. mine mærkesager. Derfor vil jeg tage ud og tale med alle de mennesker i Herning kommune, der har tid og lyst. Jeg vil specielt gerne kunne gøre en forskel for sårbare børnefamilier, unge og ældre mennesker, så kontakt mig gerne herom. 

Vil du vide mere om hvem jeg er, så læs mere her.

Vil du vide mere om mine mærkesager, så læs mere her.

Følg min side på Facebook.

Aften-aktion november 2021

Valgkampen er i fuld gang
 
Slutspurten er nu i gang med tre dage til valgdagen. Jeg bruger al den tid jeg overhovedet kan på at komme ud og snakke med folk om det kommende valg.
 
Tak fordi I tager så godt imod mig rundt omkring i Herning. I er fantastiske!

Hjælpesporet november 2021

Herning I har hjerter af guld 💛
 
Efter en kold og våd dag med valgkamp , fuldendte jeg dagen med at hente første omgang julegaver til sårbare familier for Hjælpesporet. Jeg er helt overvældet over hvor mange gaver, der allerede er købt – I er for vilde. Stort tak til jer.
 
I Herning centret er vi nemlig så heldige at have et juletræ med ønskesedler på. Vil i også hjælpe med en gave? Så kan I hente en ønskeseddel på juletræet ved indgang B, købe gaven og aflevere seddel og gave ved Larsen
Hjælpesporet Louise Enemærke
stemmer kv 2021

Biblioteket november 2021

På biblioteket i Herning 🙂
 
Valgkampen er i fuld gang, og alle vi kandidater forsøger at skaffe stemmer nok til at komme i byrådet og gøre en forskel for netop vores mærkesager. Gad vide hvor mange stemmer der flyttes under en valgkamp. Tja, det er svært at sige, men jeg har ikke været i tvivl om min stemme.
 
Har du ændret din stemme under valgkampen?

Temaaften overfladevand november 2021

Oversvømmede kældre og forhøjet overfladevand er en stigende udfordring.
Efter en rigtig spændende temaaften med Dorte Fløjgaard, talte vi om nogle af de grønne løsninger på udfordringen. Tak til jer der deltog! 
Vigtigst er at vi passer godt på vores store gamle træer, der virkelig suger vand. De kan ikke bare sådan lige erstattes af små nye træer, så overvej endnu en gang inden du fjerner dit store træ i baghaven. For vi kan som privat personer også gøre en stor forskel. Flere haver med træer og buske, hjælper dig med at suge vand, hvor græs og fliser slet ikke kan følge med. Især birk, poppel og piletræer drikker meget vand, og hjælper dine andre træer, som feks dit æbletræ.
Oplever du ikke selv udfordringer med for meget vand på din grund, så kender du sikkert én, der gør. Jeg gør i hvert fald. Hjælp din nabo, og pas på træerne. Nåede du ikke at plante for 20 år siden, så er det bedste tidspunkt nu.
Næste step er at få det bredt ud i kommunen, feks i naturplejeområder hvor specielt birk, pil og poppel holdes nede. Det gør man fordi de skyder op alle steder. Grunden til at de kommer alle vegne er at jorden er så våd at der er brug for dem.
Aktiviteter Louise Enemærke
Herning Venstre

Iværksætter aften november 2021

Har du en iværksætter i maven? 
Zeljka og jeg inviterer til en aften, hvor du kan få gode ideer om iværksætteri. Har du en god ide, du overvejer at føre ud i livet?
Kom forbi Design Hub på Bredgade 45 onsdag 10.11 kl. 18:30, og få gode ideer fra iværksættere, som lige nu sælger sine produkter gennem Design Hub.
Jeg håber vi ses

Valgkampagne i gågaden november 2021

Billedet her er sammen med nogle af mine søde medkandidater fra en skøn dag i gågaden. Her er torvet hver fredag og lørdag indtil valget fyldt med kandidater fra de fleste partier.
 

Jeg fik nogle spændende snakke med bl.a. nogle mennesker midt i livet med store ønsker om flere friplejehjem, og demens-plejehjem.

Tak fordi I alle tager så godt imod mig rundt omkring i Herning! 

Herning Venstre

Valgkamp november 2021

I dag blev jeg helt varm indeni og stolt, på trods af en meget kold kampagnedag ude i kulden.🌸💙
Jeg mødte nemlig en familie, som jeg hjalp gennem Hjælpesporet over et par år med bl.a. tøj og sko løbende. Nu taler moren flot dansk, er kommet godt i gang med at arbejde og forsørger sig selv. 
Dybt taknemmelig fortæller hun at hun gerne vil hjælpe andre nu, hvor hun selv er bedre stillet. Så hun har doneret en gave til julehjælpen. 
På min flyer læste hun om min mærkesag: bedre støtte og flere krav til migranter, så alle bidrager med det de kan. Hun var helt enig i at det var en god ide, og sagde:” Louise, jeg har jo et meget bedre liv nu med arbejde.”
Det var simpelthen bare en god oplevelse, og jeg blev så glad 

Temaaften: Hvordan kan vi sammen arbejde for at undgå overfladevand og oversvømmede kældre.

Herning Kommune har i mange år haft udfordringer med forhøjet grundvand, blandt andet fordi mængden af regnvand er stigende. Dette ses bl.a. med oversvømmede kældre.
Dorte Fløjgaard præsenterer i et oplæg omkring grundvand og overfladevand, hvordan vi i fremtiden kan forebygge yderligere skader og være klar til fremtidens lokale udfordringer. Dorte er uddannet indenfor for regenerativ genetablering af skadede økosystemer.
Derefter vil vi gerne sammen med jer snakke om hvordan vi som privatpersoner kan gøre en stor forskel.
Vi har kaffe på kanden og diverse lækkerier.
Tilmelding sendes til mail: moller_louisehotmail.com
Herning venstre

Læserbrev november 2021

Jeg mener at vi skal have foreningslivet med i kampen mod den stigende ensomhed og mistrivsel blandt unge. Der skal bekæmpes og forebygges nu for at stoppe den triste tendens.

Gennem den lokale frivillige forening Hjælpesporet oplever jeg oftere end tidligere unge mennesker, der har slået sig på livet, og har brug for vores hjælp. Dette er der forskellige årsager til, men ofte skyldes det ledighed, mangel på netværk, eller fysisk / psykisk sygdom. Corona tiden har desuden forstærket følelsen af ikke at være del af et fællesskab, og ensomheden. Vi er nødt til sammen at bekæmpe ensomhed og dårlig trivsel, så vi undgår at så mange ender sårbare.

De unge fortjener hjælp til et bedre liv, blandt andet gennem kendskabet til de kommunale tiltag som Headspace og Ungmod 24-7. I sidste uge åbnede desuden Én Indgang, som er en samlet, smidig og fælles indgang til hjælp, råd og vejledning. Intet er for stort eller småt, og tilbuddet gælder både til de, som har det svært og de, som er pårørende.

Der er mange gode foreninger i Herning, og det at være del af en forening giver fællesskab og binder mennesker sammen. En styrkelse af foreningslivet kan være med til at bekæmpe ensomhed, og kan hjælpe følelsen af fællesskab tilbage til de unge. Jeg mener det vil være optimalt at styrke tiltag, hvor foreninger kan søge mere støtte til fælleskabende aktiviteter. På denne måde kan foreninger få bedre vilkår og involvere flere unge. Det kunne være som frivillig og hjælpe til i en forening som Hjælpesporet, eller som spiller på fodboldbanen eller til paddel tennis.

Med øget støtte til sportsforeningerne, ser jeg samtidig en mulighed for at foreningerne kan yde yderligere gratis medlemskaber til unge, som ikke selv har råd til fritidsaktiviteter. Netop på fodboldbanen eller lignende steder, kan unge være er en del af et hold, der arbejder for samme sag uanset baggrund.

Jeg mener at det skal prioriteres at forebygge i langt højere grad, og give mere hjælp til de, som allerede er sårbare på forskellig vis.

Uddeling mad m.m. november 2021

Det er ved at være koldt udenfor, og jeg vil gerne give lidt gratis varmt mad, kaffe m.m. til gadens folk, og andre der mangler. I er alle velkommen til at komme forbi 7/11 mellem kl. 13-15 på Bredgade 11. (i den tidligere Paw Sko i gågaden)
Her vil også være uddeling af soveposer, tæpper, vinterovertøj og fodtøj. Jeg kan dog ikke garantere for, hvor mange der haves af hver type og størrelse.
Har du nogle af ovenstående ting liggende i gemmerne, og gerne vil donere det væk til glade modtagere, så kig forbi os kl 13. Eller kontak mig eventuelt inden.
Er der nogle ting til overs efter dette arrangement, vil det blive givet til varmestuen eller lignende initiativer.

Knæk Cancer!

Herning venstre
Psykiatrisk tilbud Herning

Indvielse af Én Indgang oktober 2021

 
Herning Kommune har nu åbnet for et nyt tiltag indenfor psykiatrien. En Indgang er én samlet, smidig og fælles indgang til hjælp, råd og vejledning. Intet er for stort eller småt, og tilbuddet gælder både til du, som har det svært og du, som er pårørende.
Jeg var forbi til deres indvielse i går, og blev mødt af åbne skønne mennesker. Personalet består af professionelle rådgivere, medarbejdere fra den kommunale psykiatri, og erfarne medborgere, der selv har haft psykiske udfordringer tæt inde på livet. 
Du kan chatte med dem eller mød bare op på Søndergade 16 på gågaden i Herning når de har åbent:
Tirsdag & torsdag 08-00-15.00.
& Fredag kl. 10.00-14.00.

Knæk Cancer oktober 2021

Til et skønt arrangement til fordel for Knæk Cancer, havde vi en gang  spinning til live musik i Kibæk.

Fuld fart frem på cyklen med Venstre holdet, der er i topform til valget.

Tak for en fed aften til jer alle.

Knæk Cancer!

Aktiviteter Louise Enemærke Møller
Kig ind til en kop kaffe

Venstres valgbutik oktober 2021

Kom forbi til en kop kaffe og en snak i Venstre Hernings valgbutik i gågaden i det tidligere Paw Sko på Bredgade 11.

Her kan du komme forbi de næste fredage mellem kl 15-18, og lørdage kl 10-14 indtil valget, og møde os kandidater fra Herning Venstre.

Jeg håber vi ses 🙂

Virksomhedsbesøg oktober 2021

I dag var erhvervsvenlighed, bæredygtighed og rekruttering på dagsorden, og jeg var på tur med Dansk Industri. Vi besøgte firmaerne DOT i Fasterholt og Green Box i Aulum. Efter en spændende rundvisninger, blev der begge steder drøftet aktuelle udfordringer, f.eks. DOT’s udfordring med rekruttering af nok arbejdskraft.

Fælles for begge virksomheder søger de endnu bedre kontakt med kommunen. Det kan eksempelvis være med en kommunalt ansat virksomhedskonsulent. Konsulenten ville gennem samarbejde kunne være på forkant med behovet og ønskerne i erhvervslivet, og fremme servicen overfor virksomhederne generelt.  

Det kunne være en god måde at give virksomheder en enklere tilgang til kommunen. Det vil gøre det mere attraktivt at have virksomhed i Herning kommune, og vil måske også kunne lokke endnu flere til.
Aktiviteter Louise Enemærke Møller
Louise Enemærke Møller venstre

Opsætning af valgplakater oktober 2021

En længe ventet dag, hvor vi endelig kunne hænge valgplakaterne op. Et kæmpe arbejde, som heldigvis gik let for jeg fik en masse hjælp af gode venner og familie.

På billedet ser det ud som om der var uvejr på vej, men det var det dejligste efterårsvejr hele dagen.

Tak til alle jer søde hjælpere! :*

Så kom plakaterne hjem oktober 2021

Så fik jeg sørme alle valgplakaterne hjem, og de må blive i stuen til de må sættes op den 23/10. De fylder godt i store stakke, og mangler kun at blive forberedt til ophængning med strips.
Indtil da kan jeg holde aftenmøde med mine frivillige, som sjovt nok var meget nemme at blive enige med 😀
Byrådskandidater Venstre Herning

Rundvisning ved Blue Fox oktober 2021

Venstre havde et skønt arrangement ved Blue Fox. Her fik vi en lærerig rundvisning i den nye KVIK Hockey Arena af Direktør Torben Skovsgaard.

Herefter stod den på lækker valgflæsk i godt selskab med medlemmerne og byrådskandidaterne for Venstre Herning

Inden længe går slutspurten af valgkampen i gang, og Zeljka og jeg er kampklare som drengene på isen 😉

Brevafstemning Herning oktober 2021

Da jeg skal sidde som valgtilforordnet i kongrescenteret på valgdagen, har jeg valgt brevafstemning til dette kommunalvalg.
Jeg var faktisk positivt overrasket over hvor let denne handling foregår. Bestil blot en tid i borgerservice, og medbring id. Du kan faktisk bare møde op, men hvis din tid er knap, så bestil en tid.
Vær med til at beslutte hvilke kandidater, der skal være med til at forme Herning kommune fremadrettet og brevstem eventuelt allerede i dag. 
Deler du mine holdninger, håber jeg du vil give mig din stemme X
Louise Enemærke Møller
Byrådskandidat Louise Enemærke Møller

Landsmøde Venstre oktober 2021

Sikke en fantastisk oplevelse at være til Venstres Landsmøde i Boxen. Tak for alle inspirerende snakke og taler!

Ja tak til mere frihed og flere muligheder for alle. Jeg håber at se langt flere valgmuligheder i fremtiden. Flere private børnepassere, at unge selv vælger sit gymnasie, og at ældre og deres pårørende har flere muligheder for at vælge et friplejehjem.

På lytterunde rundt om i Herning oktober 2021

Jeg har bestemt mig for at jeg indtil selve valgdagen den 16/11 skal ud og tale med så mange mennesker i Herning som overhoved muligt. 
Hvad går folk op i, stemmer de egentlig fast efter parti eller efter personen, og meget mere. Heldigvis er de fleste jeg møder utrolig søde når de bliver stoppet på gaden eller der bliver banket på deres døre, og de fortæller gladelig om deres holdninger til kommunalpolitik.
Tusind tak Herning fordi I tager så godt imod mig!
Byrådskandidat Louise Enemærke Møller

Møde med Nikoline oktober 2021

Jeg var så heldig at møde skønne modige Nikoline, som fortalte mig om hendes liv som psykisk sårbar ung i Herning.

Nikoline fortæller om en hverdag præget af behovet for mere hjælp end det hun kan få. Hun har brug for mere individuel hjælp, mere tid fra personalet og flere aktiviteter.

Jeg vil arbejde for støtte til unge som Nikoline, og det er en af mine hjertesager.

Tusind tak Nikoline fordi du står frem, og kan være med til at øge viden og fjerne tabuet om psykisk sårbare!

Hernings Grønne Fællesskab oktober 2021

Den 3. oktober holdte vi åbningsreception af Hernings Grønne Fællesskab, som består af Hjælpesporet, Mad til Herning og Boomerang Poser. Alle tre non profit foreninger er nu under samme tag på Teglvænget, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.
Stor tak til Borgmester Dorte West for en fin åbningstale, og til alle fremmødte til receptionen, og det efterfølgende salg af overskudsting fra hjælpearbejdet.
Louise Enemærke Møller Hjælpesporet
Hjælpesporet Louise Enemærke Møller

Soroptimisterne oktober 2021

Jeg var så heldig at kunne modtage en donation på Hjælpesporets vegne fra Soroptimisterne i anledning af deres 50 års jubilæum i Herning. De gav donationer til flere gode formål, og Hjælpesporet var et af dem.

Donationen kan vi bruge til at købe nogle af de ting, vi ind imellem står overfor at mangle i hjælpearbejdet med sårbare i Herning.

Under arrangementet kunne jeg fortælle om vores forening, dens formål og hvad donationen vil blive brugt på. Med de ekstra penge kan vi nemlig hjælpe flere sårbare i Herning, som mangler hverdagsting og hjælp til begivenheder.

Infoaften på kommunen september 2021

Til et meget informativt møde på rådhuset, hvor vi lærte en masse om de forskellige afdelinger og deres ansvarsområder. Det var så lærerigt at høre om, og er så vigtigt for os nye kandidater. 
Alle kandidater til kommunalvalget var inviterede og det var rart at se så mange deltage, og lære en masse.
Byrådskandidat Louise Enemærke Møller

Byrådsmøde september 2021

En spændende aften på Rådhuset som gæst til byrådsmøde og efterfølgende hygge med Venstre kandidaterne.
Sikke en inspirerende og lærerig aften, at opleve byrådsmødet, og se alle byrødderne i aktion. 

Jeg gik derfra med et endnu større håb om at blive valgt ind, så jeg kan være med til at gøre en forskel for vores skønne kommune.

Arrangement i Hammerum sept. 2021

Sammen med mine søde medkandidater i Hammerum Gjellerup og Borgmester Dorte West, inviterede vi på grillpølser ved Hallen.
Det lagde op til gode snakke om muligheder for at gøre området endnu bedre at bo i.
Tak til alle jer, der deltog.
Venstre arrangement Hammerum

Bæredygtighedsdag september 2021

Her var jeg med Hjælpesporet til bæredygtighedsdag på biblioteket i Herning til en snak med folk om hvordan Hjælpesporet arbejder med både miljømæssig og social bæredygtighed.
Mad til Herning og Boomerang poser, som er vores naboer på Teglvænget i vores bæredygtige fællesskab var også med
Biblioteket var fyldt med spændende stande, der viste eksempler på alt det som bæredygtighed dækker over, f.eks. indenfor mad, byggeri, natur, filosofi og meget mere.

Sommerfest Holtbjerg september 2021

Plads til forskel holdte sommerfest for beboerne på Holtbjerg.

Zeljka og jeg var på inspirationstur, og fik talt med nogle af de søde mennesker om deres syn på Hernings muligheder og udfordringer. 

Vi blev inspireret til nye fællesskaber og frivillige aktiviteter.

Louise Enemærke byrådskandidat
Byrådskandidater Venstre

Offentliggørelse valgprogram august 2021

Til et skønt arrangement på Hotel Eyde, kunne vi endelig offentliggøre Venstres valgprogram i Herning Kommune. Punkterne i programmet er fundet gennem en masse møder i foråret, hvor både kandidater og medlemmer af foreningen samles. 

Overskriften er stabilitet, samarbejde og udvikling, og disse er hjørnestenen i Venstres lokalpolitik i Herning kommune. Jeg bakker fuldt op om valgprogrammet, som heldigvis har et stort fokus på bæredygtighed, trivsel og forebyggelse.

Du kan læse hele valgprogrammet her: 

valgprogram-kv21

Møde med Herning Venstre august 2021

I denne tid bruger jeg og mine medkandidater rigtig meget tid på planlægning af valgkamp. Det bliver til rigtig mange møder, og her mødtes jeg med de 8 andre kandidater for Venstre Herning. Vi fik en god snak om hvilke aktiviteter vi vil lave i løbet af valgkampen, og om hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Samlet set er der i alt 35 kandidater for Venstre i hele kommunen, og flere fra andre partier, så vi får kamp til stregen. Jeg er stolt af at være på dette team af skønne mennesker, og er taknemmelig for at vi alle er interesseret i at hjælpe hinanden godt på vej. 
 
Byrådskandidat aktiviteter Venstre

Sommerfest Gullestrup august 2021

Til sommerfesten i Gullestrup kunne Pernille Kjellstrøm, Zeljka og jeg mødes med en masse søde beboere. Humøret var højt, der blev solgt lækker mad, var loppemarked, og masser af sjove aktiviteter for børnene.

Jeg fik endnu en gang bekræftet hvor meget Plads Til Forskel gør for de mennesker, der bor i f.eks. Gullestrup. Flere jeg talte med forklarede at de jævnligt ser hvor stor en forskel indsatsen gør i området. Samtidigt laver de mange gode aktiviteter for beboerne for at øge trivsel og mindske ensomhed. 

Jeg vil fortsat snakke med så mange mennesker som muligt, og finde frem til flere løsningsforslag at arbejde for, ligesom for udvidelse af Plads til Forskel.

Planlægning af aktiviteter i valgkampen, august 2021

I øjeblikket bruger jeg og mine medkandidater rigtig meget tid på planlægning af valgkamp. Det bliver til rigtig mange møder, store som små. Her mødtes jeg med Zeljka Secerbegovic til en snak og planlægning af forskellige aktiviteter, vi kan hjælpe hinanden med. 

Vi vil blandt andet være at finde til sommerfest i Gullestrup og Holtbjerg, hvor vi håber at kunne mødes med nogle af områdets beboere. Begge har vi fokus på fællesskaber og at kunne gøre en forskel for sårbare mennesker.

Louise Enemærke Møller venstre Herning
Forebyggelse kriminalpræventivt og trivsel

Event på politistationen august 2021

Med Venstre Herning var jeg til et event på den nye politistation i Herning. Vi fik en spændende rundvisning, og Dorte West, Zeljka Secerbegovic, Christian Hæsum og jeg lavede et oplæg om vores syn på hvad der kan gøre Herning til en endnu bedre kommune at bo i.

Jeg fortalte blandt andet om min ide om at udvide Plads til Forskel, som er den boligsociale indsats. I samarbejde med bl.a. politi, boligforeninger, og kommunen forebygger de og rådgiver med indsatser for trivsel, forældreansvar, beskæftigelse og kriminalpræventivt. Lige nu tilbydes deres aktiviteter i Gullestrup, Holtbjerg og i Brændgårdområdet. Jeg arbejde for at det udvides, så alle i Herning kan få deres hjælp og rådgivning.

Handikapstien Knudsmosen juli 2021

Susanne Bøjgaard inviterede mig med på en skovtur for at kunne vise mig den knap så handikapvenlige handikapsti ved Knudmosen.
Det var meget tydeligt at med ændringerne tidligere i år, er dyrene blevet prioriteret højere end de ældre og handikappede. På den i øvrigt meget smalle sti kan besøgende i området nu møde køer, geder, får og heste. Dette har medført store hegn for at holde dyrene inde. Desværre holder lågerne mange handikappede ude. Lågerne er tunge og mange kan ikke selv komme igennem dem. Som det er lige nu kan Susanne med nød og næppe, og helst med en hjælper, komme rundt på stien. I den ene ende af stien er det umuligt for hende at komme igennem.
Forvaltningen har i første omgang afvist Susannes ønske om nemmere adgang. Men det kan vi ikke byde vores handikappede og ældre borgere. Jeg vil gøre mit for at presse på for at der findes en løsning. Dyrene må kunne placeres andre steder, og handikapstierne skal være handikapvenlige. Det vil jeg arbejde for!
Louise Enemærke Møller
Byrådskandidat Venstre Herning

Gødstrup Sygehus juni 2021

Sammen med Venstre er der løbende spændende aktiviteter. Jeg var blandt andet på et spændende besøg på Regionssygehuset i Gødstrup. 

Når det kommende super sygehus er klar til at tage imod patienter, er jeg overbevist om at det bliver med stor succes.

Gode snakke i Herning juni 2021

Vi var en flok Venstre kandidater rundt i Herning, og snakke med forskellige mennesker om deres syn på vores skønne kommune. Hvad kører rigtig godt, og hvad kan forbedres.
Det var en meget givende og lærerig oplevelse at høre om de forskellige holdninger og meninger.
Tak for god inspiration og nyttig viden, til alle jer skønne mennesker, som tog godt imod os!
Byrådskandidat Herning Venstre
Byrådskandidat Louise Enemærke Møller

Ren Natur juni 2021

Ren Natur har et super godt tiltag, hvor vi alle kan hjælpe med at holde Danmark ren.

Jeg brugte en søndag på at fjerne affald ved et af mine yndlingssteder i Herning, nemlig Fuglsang Sø. 

Det var en rigtig god oplevelse, som helt sikkert skal gentages.

Kulturfest Herning juni 2021

Under kulturfest i Herning deltog Hjælpesporet Mad til Herning og Boomerang Poser. Her kunne vi fortælle om den kommende fælles adresse på Teglvænget, hvor vi flytter ud i juli.

Alle tre er frivillige foreninger, der arbejder med fokus på bæredygtighed.
Hjælpesporet Kulturfest
Louise Enemærke Møller

Plads til forskel maj 2021

Jeg har været på besøg ved Heidi Jakobsen ved Plads Til Forskel. Dette er den boligsociale helhedsplan i Herning Kommune. Deres indsatsområder er forebyggelse, forældreansvar, beskæftigelse, uddannelse, tryghed, trivsel og kriminalpræventivt.
De er i tæt kontakt med mange forskellige mennesker og kulturer i Gullestrup, Holtbjerg og Brændgård området, og har nået gode resultater.
Gennem Hjælpesporet har jeg mange gange oplevet deres menneskelige omsorg og tillidsfulde relationer med beboerne. Hver gang kan jeg høre hvor godt beboerne føler sig behandlet, og hvor positiv en forskel Heidi og hendes kollegaer gør. 
Efter at have hørt meget mere i dag, er jeg overbevist om at Herning Kommune med fordel vil kunne satse yderligere på dette område. Med flere medarbejdere kan der bygges et endnu større samarbejde op med f.eks. daginstitutioner. Så kan der hurtigt skabes kontakt til en familie, der har brug for hjælp. Denne type forebyggelse og rådgivning ser jeg som en fantastisk mulighed for at sikre en bedre fremtid for beboerne.
Dette er et af de tiltag, jeg håber at kunne være med til at skabe i byrådet.

Interview april 2021

Jeg var på besøg ved Frivilligcenter Herning til en snak med om Hjælpesporet. Frivilligcenteret sætter fokus på de forskellige frivillige foreninger i Herning og skaber bro imellem dem. Det giver så god mening at vi alle kan samarbejde.
Herning er en kommune med virkelig stor opbakning til frivillig arbejde, og der er rig mulighed for at hjælpe med sociale indsatser, ved sport eller events.
Jeg sætter stor pris på at være en del af Hjælpesporet. Det er så givende at kunne være med til at gøre bare en lille forskel for en person, og nogle gange en meget stor forskel.
Dette er også min store motivation for at stille op til byrådet, hvor jeg håber at kunne hjælpe endnu flere mennesker.
Læs mere om Hjælpesporet
Hjælpesporet Louise Enemærke Møller

Har du lyst til at dele dine erfaringer med mig, så kontakt mig gerne.

Mail til moller_louise@hotmail.com