Kontakt

Kontakt Louise Enemærke Møller

Kontakt mig meget gerne hvis du input til mine mærkesager, eller du vil dele ud af erfaringer. Som byrådskandidat for Venstre ved det kommende kommunalvalg i Herning i november 2021, kan dine input måske hjælpe til løsningsforslag på områder, der interesserer dig. Send mail til moller_louise@hotmail.com

Min motivation ligger i muligheden for at være med til at gøre en forskel indenfor mine mærkesager. 

Som mor til en stor dreng, ligger især børn og unges vilkår mig på sinde. Alt for mange børnefamilier og unge mennesker kæmper med at få hverdagen til at hænge sammen. Ofte skyldes deres situation forældrenes ledighed, eller fysiske / psykiske udfordringer. Ved begge situationer vil jeg arbejde for at være med til at gøre deres liv lidt lettere. Jeg mener at jo bedre forældrene har det, jo bedre har børnene det. De unge menneskers skolegang og ungdomsliv er præget af et meget stort pres for præstation. Jeg er overbevist om at en mere individuel støtte vil kunne hjælpe den unge, som er gået i stå eller har slået sig på livet. De skal ud og finde sin helt egen vej, måske til erhvervsskole eller job.

Kontakt mig f.eks. med en mail til moller_louise@hotmail.com.

Læs mere om mine mærkesager.

Læs mere om mig og min baggrund.

Følg min side på Facebook

Kontakt mig

Send mig en mail eller giv mig et kald hvis du har spørgsmål eller gode input til mine mærkesager.

Jeg søger inspiration fra dig

Jeg søger inspiration fra forskellige personer, der bor i Herning kommune. Derfor håber jeg at kunne finde mennesker, som har stået i en situation, hvor de har haft brug for hjælp, og har lyst til at dele det med mig. F.eks. ved at de har været ramt af ledighed, eller har fysisk /psykisk sygdom i familien. Måske kan din erfaring kunne hjælpe med at finde nye muligheder for ændringer til at forbedre mange menneskers levevilkår.

Har du erfaring du vil dele med mig, så kontakt mig, og lad os tage en snak. Send f.eks. en mail til moller_louise@hotmail.com

Når det er muligt vil jeg dele lidt fra disse møder her på hjemmesiden og på mine sociale medier. Og naturligvis kun hvis de jeg taler med, har lyst til det. 

Du kan følge min Facebook side her.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du har inspirerende input eller spørgsmål til mine mærkesager, er du velkommen til at kontakte mig.

Lad os tage et kaffemøde eller en ‘walk and talk’ ude i Hernings skønne natur.