Jeg elsker Herning!

Louise Enemærke Møller

Jeg har 41 år på bagen, og er vokset op i Ejstrupholm. Siden 2008 har jeg boet i Herning sammen med min søn Jonas på 14 år. Tidligere har jeg boet i København. Da vi flyttede til Herning arbejdede jeg ved Kvik som køkkenkonsulent. Senere læste jeg markedsføring, og arbejdede herefter som marketingkoordinator. Nu arbejder jeg med at administrere familiefirmaet med udlejning af lejemål, og er ved siden af selvstændig med et lille marketingfirma.

Jeg elsker Herning, og alle de gode muligheder her er. Efter at have boet flere andre steder, er jeg overbevidst om aldrig at skulle flytte fra Herning kommune. Derfor er jeg motiveret af at kunne være med til at gøre Herning til en endnu bedre kommune at bo i. 

I 2012 var jeg med til at starte Hjælpesporet, som er en 100% frivillig forening. Gennem dette frivillige arbejde oplever jeg et stigende antal i ansøgninger. Ens for dem alle er at de af den ene eller anden årsag står i en situation, hvor de har brug for hjælp.  Som kandidat til byrådet håber jeg at kunne være med til at både hjælpe, men også forebygge, så det stigende antal ikke fortsætter.

Om Louise Enemærke kandidat Venstre Herning

Uddannelse

Professionsbachelor i International salg og markedsføring

Job

Administration af familiefirma & selvstændig

Frivillig

ved Hjælpesporet, som hjælper sårbare i Herning og omegn

Et endnu bedre Herning

Tiden indtil valget i november, vil jeg blandt andet bruge på at tale med forskellige borgere i Herning kommune. Med disse snakke håber jeg på at blive oplyst om deres erfaringer f.eks. efter at have haft behov for hjælp fra kommunen. Gode og mindre gode oplevelser, kan lede til løsningsforslag til forbedringer. 

Mine mærkesager er bl.a. forbedring af støtten til børnefamilier og unge. Når mennesker ender i en svær situation er det ofte grundet sygdom, ledighed eller personlig krise. Her skal de have god individuel støtte. Læs mere om mine mærkesager.

Jeg håber på at kunne bruge alle snakke til bedre at kunne målrette, hvor vi kan sætte ind på de forskellige områder. Måske sidder du med erfaring inden for mine mærkesager, som du ønsker at dele med mig. Lad os mødes til en snak, kontakt mig.

Følg min side på Facebook

Skal vi mødes til en snak?

Har du inspirerende input eller spørgsmål til mine mærkesager, er du velkommen til at kontakte mig. Vi kan mødes på en ‘walk and talk’ i noget af Hernings skønne natur, eller over en kop kaffe eller the. Lad os få en snak om, hvad der skal til for et bedre Herning.

Hjælpesporet Herning

Jeg er glad for at kunne være en del af Hjælpesporets arbejde for at hjælpe sårbare i Herning. Mine erfaringer fra foreningen er en stor del af grunden til at jeg stiller op til byrådet. Forhåbentlig kan jeg komme til at hjælpe endnu flere mennesker, og være med til at forebygge, så færre mennesker ender i de svære situationer.

Nedenfor er et billede fra et besøg på Frivilligcenter Herning, samt en lille forklaring om hvad Hjælpesporet er, og hvad foreningen står for. Læs evt. mere på deres hjemmeside.

Herning Frivilligcenter havde inviteret til en snak om Hjælpesporet 28/4 2021. Formålet var oplysning om alle de forskellige frivillige foreninger i Herning, og at bygge bro mellem de foreningerne.

I Herning er der rig mulighed for at være en del af frivillig arbejde med eksempelvis sociale indsatser, sport og kultur begivenheder.

Jeg sætter stor pris på at være en del af Hjælpesporet. Det er så givende at kunne være med til at gøre bare en lille forskel for en person, og nogle gange en meget stor forskel.
Dette er også min store motivation for at stille op til byrådet, hvor jeg håber at kunne hjælpe endnu flere mennesker.
 
Her kan du se hele videoen med samtalen:
Hjælpesporet Louise Enemærke Møller
Hjælpesporet Herning Louise Enemærke

Alle frivillige ved Hjælpesporet brænder for at kunne være med til at gøre en forskel for sårbare mennesker i Herning kommune og omegn. 

Vi tager imod overskudsting og tøj fra vores private støtter, og ser en kæmpe velvilje i hele Herning kommune. Dette oplever vi også fra det lokale erhvervsliv, hvor flere støtter os økonomisk eller med ting, som vi må give videre.

De personer, som har brug for hjælp er i alle aldre, men vi oplever flest børnefamilier. Ofte er de ramt af ledighed, fysiske eller psykiske udfordringer, eller anden personlige krise.

Vi er glade for at kunne hjælpe så børnene kan holde fødselsdage, konfirmationer, og en jul med god julemad og julegaver.

Læs her hvis du vil vide mere om Hjælpesporet.

Kontakt Hjælpesporet med mail til info@hjaelpesporet.dk